# Lekcja 2
## Zadanie 4 - basic 
Stwórz funkcję `compare`, która będzie przyjmowała dwa argumenty typu `number`. Funkcja ta ma porównywać parametry w taki sposób: 
* jeżeli pierwszy argument jest większy od drugiego to funkcja zwróci cyfrę 1
* jeżeli pierwszy argument jest mniejszy od drugiego to funkcja zwróci cyfrę -1
* jeżeli argumenty są sobie równe to funkcja zwróci cyfrę 0

Przykładowy input:
`compare(1, 2);`

Przykładowy output:
`-1`
