# Lekcja 2
## Zadanie 3 - basic 
Stwórz funkcję `rectangleArea`, która będzie liczyła pole prostokąta. Funkcja będzie przyjmowała dwa argumenty typu `number` i będzie zwracała wynik obliczeń.

Przykładowy input:
`rectangleArea(4, 6)`

Przykładowy output:
`24`
