# Lekcja 2
## Zadanie 1 - basic 
Stwórz funkcję `sayHello`, która będzie zwracała tekst `"Hello "` w połączeniu z parametrem tekstowym, który ta funkcja otrzyma. Dla przykładu: gdy użytkownik wprowadzi parametr `"Tomek"` to funkcja powinna zwrócić `"Hello Tomek"`. Gdy użytkownik nie poda parametru, funkcja powinna zwrócić `"Hello world"`.

Przykładowy input:
`sayHello("Tomasz");`

Przykładowy output:
`"Hello Tomasz"`
