# Lekcja 1
## Zadanie 3 - basic 
Zadeklaruj i zainicjalizuj zmienne `firstNumber` i `secondNumber` dowolnymi wartościami liczbowymi. Następnie stwórz zmienną `result`, która będzie przechowywała sumę dwóch poprzednich zmiennych, podzieloną przez 2.
