# Lekcja 1
## Zadanie 2 - basic 
Stwórz zmienną `car`, która będzie obiektem. Obiekt ten powinien posiadać 4 pola: tekstowe `name` o wartości `"Toyota Yaris"`, liczbowe `price` o wartości `50000`, logiczne `led` o wartości `true`, oraz tekstowe `color` o wartości `"blue"`.
