# Parametry projektu

Nazwa: pai-lab-4-ss  
Opis: Projekt bazowy repozytorium na czwarte spotkanie laboratoryjne z przedmiotu _Programowanie aplikacji internetowych_.

# Informacje o autorze

Imię i nazwisko studenta: Imię Nazwisko  
Numer albumu: 00000  
Grupa studencka: E7T1S1  
Data: 13.05.2020 r.  
Wersja: v1.0

# Notatki:
