# Parametry projektu
Nazwa:                      pai-lab-2-ss  
Imię i nazwisko studenta:   Imię Nazwisko  
Numer albumu:               00000  
Grupa studencka:            E7T1S1
Teat:                       Pies w kosmosie
Opis:                       Projekt bazowy repozytorium na drugie spotkanie laboratoryjne z przedmiotu *Programowanie aplikacji internetowych*.  
Data:                       17.04.2020 r.  
Wersja:                     v1.0  

# Notatki:  
