Tresc zadania:

	- algo_02_bubble_sort:

Zaimplementowac algorytm sortowania bąbelkowego w 3 odmianach:

Prototyp funkcji:

1) void bubble_sort_1(int * arr, int arr_size);

Pełne przejścia za każdym razem przez calą tablicę.
(N-1)*(N-1) porównań.

2) void bubble_sort_2(int * arr, int arr_size);

Uwzględniamy, że po pierwszym pełnym przejściu, ostatni element jest na odpowiedniej pozycji.
Każde kolejne pełne przejście, kończy się na elemencie 

3) void bubble_sort_3(int * arr, int arr_size);

Jak pkt 2. + detekcja momentu, kiedy tablica jest w pełni posortowana, i przerwanie sortowania.

10 5 6 7 8 9
->
5 6 7 8 9 10
-> posortowana, koniec

	- algo_04_insertion_sort:

Zaimplementowac algorytm sortowania przez wstawianie "insertion sort":

Prototyp funkcji:

1) void insertion_sort(int * arr, int arr_size);
