# Barcelona
texta amb informació de Barcelona, bonica ciutat del Mediterrani

----
## Llista ordenada de barris
1. Noubarris
2. Guinardo
3. Trinitat

## Llista desordenada de barris
- Trinitat Nova
- Guineuta
- Ciutat Vella

**Enllaç a una web** [enllaç a Barcelona](https://ajuntament.barcelona.cat/economiatreball/ca/turisme)


## BARCELONA    

----
![Barcelona :')](res/bcn.png)
