% autor: kaneda - (c) GNU GPL v2
% Fitxer principal de les practiques - grup E.03
% La classe usada és una classe personalitzada per donar estil al document.
% aquest document es pot trobar al repositori Gitlab, justament amb tot el
% contingut i material de les practiques

\documentclass[pmlr,twocolumn,10pt]{kaneda}
\usepackage{booktabs}
\usepackage{cuted}                      % fragments una columna
\usepackage{siunitx}                    % unitats SI
\usepackage[catalan]{babel}
\usepackage{titling, nameref}
\usepackage{multicol}
\usepackage{tabularray}
\usepackage{enumitem, amsmath}
\usepackage{float}
\usepackage[labelfont={bf}]{caption}
\usepackage{minted, listings}           % codis de les simulacions
\captionsetup[listing]{position=top}
\UseTblrLibrary{booktabs}

% ----------------------------------------------------------------------------
% DEFINIR ESTILS

% Estil de pàgina
\setlength{\droptitle}{-2cm}
\pretitle{\begin{center}\bfseries\Large}
\posttitle{\par\end{center}\vskip 0.5em}
\preauthor{}
\postauthor{}
\predate{\begin{center}\normalsize\vspace{-0.5cm}}
\postdate{\end{center}}

% Definició comandes
\newcommand{\nta}[1]{\textbf{\textit{#1}}}
\newcommand\blankpage{% pagina blanca
    \clearpage
    \begingroup
      \null
      \thispagestyle{empty}%
      \hypersetup{pageanchor=false}%
      \clearpage
    \endgroup
}

% Estil taules
\SetTblrInner{
	cells={c},
	row{1}={font=\bfseries},
	cell{2-Z}{1}={font=\itshape},
	row{even}={bg=gray!10}}

\NewTblrTheme{Personalitzat}{
	\DefTblrTemplate{contfoot-text}{normal}{\footnotesize Continuació a la següent columna}
	\SetTblrTemplate{contfoot-text}{normal}
	\DefTblrTemplate{conthead-text}{normal}{\footnotesize (\textit{Continuació})}
	\SetTblrTemplate{conthead-text}{normal}
	\DefTblrTemplate{remark-tag}{normal}{\footnotesize \textit{\InsertTblrRemarkTag}}
	\SetTblrTemplate{remark-tag}{normal}
	\DefTblrTemplate{remark-separator}{normal}{\footnotesize :\space}
	\SetTblrTemplate{remark-separator}{normal}
	\DefTblrTemplate{remark-text}{normal}{\footnotesize \InsertTblrRemarkText}
	\SetTblrTemplate{remark-text}{normal}
	\DefTblrTemplate{note-text}{normal}{\footnotesize \InsertTblrNoteText}
	\SetTblrTemplate{note-text}{normal}
	\DefTblrTemplate{note-tag}{normal}{\footnotesize \InsertTblrNoteTag}
	\SetTblrTemplate{note-tag}{normal}
	\DefTblrTemplate{caption-tag}{normal}{\bfseries Taula \thetable}
	\SetTblrTemplate{caption-tag}{normal}
	\DefTblrTemplate{caption-sep}{normal}{\bfseries :\space}
	\SetTblrTemplate{caption-sep}{normal}
}
% ----------------------------------------------------------------------------

\begin{document}

\begin{titlepage}
	\begin{center}
		\vspace*{2cm}
		\Huge
		\textbf{Informes de pràctiques}

		\vspace*{0.2cm}
		\Large{Laboratori d'Electromagnetisme}

		\vspace{2cm}
		\normalsize{Alexandre Paoli \\ Andreu Górriz Vergés \\ Miriam Ucendo
		Somolinos \\ Víctor Rodríguez Dargallo \\}
		\vspace{1.5cm}
		\textit{Universitat Autònoma de Barcelona} \\
		Núria del Valle Benedí \\
		\normalsize

	\end{center}
	\vfill
	{\small Aquest document conté un recull dels sis informes de les pràctiques
	de laboratori realitzades en el marc de l'assignatura d'Electromagnetisme
	del segon curs del grau de Física a la Universitat Autònoma de Barcelona.
	El recull conté els informes de les pràctiques del ciruit \textit{RLC} en
	sèrie, la inductància mútua i els transformadors, mesura de la resistència
	d'un metall, feixos de raigs catòdics, camps magnetics d'espires i bobines,
	i representació de camps.}
\end{titlepage}

\blankpage

\thispagestyle{empty}
\twocolumn[
	\begin{@twocolumnfalse}
		\vspace{0.3\textheight}
		\begin{flushright}
			Al final d'aquest recull d'informes el lector podrà trobar tots
			aquells codis usats en la creació de les simulacions corresponents
			a cada pràctica. Endemés, els codis presents en aquest recull es
			poden trobar en la seva totalitat al repositori de Gitlab enllaçat
			a continuació, juntament amb el mateix text emprat per a la
			realització dels informes. Al repositori també hi ha un programa
			opcional per a calcular el camp d'inducció magnètica d'una espira
			en qualsevol punt de l'espai, com suggeria la pràctica set.

			\vspace{0.5cm}
			\url{https://gitlab.com/kaneda44/informes-de-practiques}

			\vspace{0.5cm}
			Tot el material del repositori així com les imatges mostrades en
			aquest document es troben sota la llicència \textit{GNU General
			Public License v3.0}. Cal aclarir que les imatges marcades com a
			extretes del guió, realment són recreacions i reproduccions en
			format vectorial de les imatges dels guió, a excepció de dues
			imatges de la pràctica de \textit{Feixos de raigs catòdics} que són
			extretes del guió i, per tant, no es troben al repositori.
		\end{flushright}
    \end{@twocolumnfalse}
]
\blankpage

% ----------------------------------------------------------------------------
% INDEX MANUAL
% Al tenir moltes pràctiques on es vol posar també el títol de cada una d'elles
% a l'índex, la única opció possible és fer un fals índex manual. Per altra
% banda, s'ha trobat una altra restricció i és que no s'està usant el packet
% enumitem (incompatibilitat Linux) que facilitaria molt més la feina.

\renewcommand{\labelenumi}{\arabic{enumi}}
\renewcommand{\labelenumii}{\arabic{enumi}.\arabic{enumii}}
\renewcommand{\labelenumiii}{\arabic{enumi}.\arabic{enumii}.\arabic{enumiii}}
\renewcommand{\labelenumiv}{\arabic{enumi}.\arabic{enumii}.\arabic{enumiii}.\arabic{enumiv}}
\newenvironment{tenumerate}{
\begin{enumerate}
  \setlength{\itemsep}{0pt}
  \setlength{\parskip}{0pt}
  \setlength{\itemindent}{10pt}
  \setlength{\labelsep}{10pt}
}{\end{enumerate}}
\makeatletter
\newcommand \Dotfill {\leavevmode \cleaders \hb@xt@ .55em{\hss .\hss }\hfill \kern \z@}
\makeatother
\thispagestyle{empty}
\twocolumn[
    \begin{@twocolumnfalse}
		{\large\bfseries Índex}

		\vspace{0.5cm}
		{\bfseries Circuit \textit{RLC} en sèrie \hspace{12.3cm} \pageref{RLC}}
			\vspace{-0.5cm}
			\begin{tenumerate}
				\item Introducció i objectius \Dotfill \quad \pageref{RLC:intro}
					\begin{tenumerate}
						\item Fonament teòric \Dotfill \quad \pageref{RLC:teoria}
							\begin{tenumerate}
								\item Règim transitori \Dotfill \quad \pageref{RLC:teoria}
								\item Règim permanent \Dotfill \quad \pageref{RLC:teoria}
							\end{tenumerate}
					\end{tenumerate}
				\item Mètode experimental \Dotfill \quad \pageref{RLC:metode}
					\begin{tenumerate}
						\item Règim transitori \Dotfill \quad \pageref{RLC:metode}
						\item Règim permanent \Dotfill \quad \pageref{RLC:metode}
					\end{tenumerate}
				\item Resultats i discussió \Dotfill \quad \pageref{RLC:resultats}
				\item Conclusions \Dotfill \quad \pageref{RLC:conclusio}
			\end{tenumerate}
		{\bfseries Inductància mútua i transformadors \hspace{9.6cm} \pageref{induc}}
			\vspace{-0.5cm}
			\begin{tenumerate}
				\item Introducció i objectius \Dotfill \quad \pageref{induc}
					\begin{tenumerate}
						\item Fonament teòric \Dotfill \quad \pageref{induc:teoria}
					\end{tenumerate}
				\item Mètode experimental \Dotfill \quad \pageref{induc:metode}
				\item Resultats i discussió \Dotfill \quad \pageref{induc:resultats}
				\item Conclusions \Dotfill \quad \pageref{induc:conclusio}
			\end{tenumerate}
		{\bfseries Mesura de la resistència d'un metall \hspace{9.7cm} \pageref{metall}}
			\vspace{-0.5cm}
			\begin{tenumerate}
				\item Introducció i objectius \Dotfill \quad \pageref{metall}
					\begin{tenumerate}
						\item Fonament teòric \Dotfill \quad \pageref{metall:teoria}
					\end{tenumerate}
				\item Mètode experimental \Dotfill \quad \pageref{metall:metode}
				\item Resultats i discussió \Dotfill \quad \pageref{metall:resultats}
				\item Conclusions \Dotfill \quad \pageref{metall:conclusio}
				\item Cites i Bibliografia \Dotfill \quad \pageref{metall:biblio}
			\end{tenumerate}
		{\bfseries Feixos de raigs catòdics \hspace{11.8cm} \pageref{feixos}}
			\vspace{-0.5cm}
			\begin{tenumerate}
				\item Introducció i objectius \Dotfill \quad \pageref{feixos}
					\begin{tenumerate}
						\item Desviació electrostàtica \Dotfill \quad \pageref{feixos:desv_e}
						\item Desviació magnetostàtica \Dotfill \quad \pageref{feixos:desv_m}
						\item Desviació electromagnètica \Dotfill \quad \pageref{feixos:desv_em}
					\end{tenumerate}
				\item Mètode experimental \Dotfill \quad \pageref{feixos:metode}
				\item Resultats i discussió \Dotfill \quad \pageref{feixos:resultats}
					\begin{tenumerate}
						\item Desviació electrostàtica \Dotfill \quad \pageref{feixos:res_e}
						\item Desviació magnetostàtica \Dotfill \quad \pageref{feixos:res_m}
						\item Desviació electromagnètica \Dotfill \quad \pageref{feixos:res_m}
					\end{tenumerate}
				\item Conclusions \Dotfill \quad \pageref{feixos:conclusio}
			\end{tenumerate}
		{\bfseries Camps magnètics d'espires i bobines \hspace{9.6cm} \pageref{bobines}}
			\vspace{-0.5cm}
			\begin{tenumerate}
				\item Introducció i objectius \Dotfill \quad \pageref{bobines}
			\end{tenumerate}
     \end{@twocolumnfalse}
]
\newpage
\twocolumn[
    \begin{@twocolumnfalse}
		\thispagestyle{empty}
			\begin{tenumerate}
				\setcounter{enumi}{1}
			\item Mètode experimental \Dotfill \quad \pageref{bobina:metode}
					\begin{tenumerate}
						\item Mesura del camp de les espires \Dotfill \quad \pageref{bobina:metode:esp}
						\item Mesura del camp de les bobines \Dotfill \quad \pageref{bobina:metode:bob}
					\end{tenumerate}
				\item Resultats i discussió \Dotfill \quad \pageref{bobina:resultats}
					\begin{tenumerate}
						\item Mesura del camp de les espires \Dotfill \quad \pageref{bobina:resultats_e}
						\item Mesura del camp de les bobines \Dotfill \quad \pageref{bobina:resultats_m}
					\end{tenumerate}
				\item Conclusions \Dotfill \quad \pageref{bobina:conclusio}
				\item Cites i Bibliografia \Dotfill \quad \pageref{bobina:bib}
			\end{tenumerate}
		{\bfseries Representació de camps \hspace{11.7cm} \pageref{c}}
			\vspace{-0.5cm}
			\begin{tenumerate}
				\item Introducció i objectius \Dotfill \quad \pageref{c}
					\begin{tenumerate}
						\item Dualitat entre $J$ i $D$ \Dotfill \quad \pageref{c:dualitat}
						\item Càlcul de la capacitat d'un condensador \Dotfill \quad \pageref{c:calcul}
					\end{tenumerate}
				\item Mètode experimental \Dotfill \quad \pageref{c:metode}
				\item Resultats i discussió \Dotfill \quad \pageref{c:resultats}
					\begin{tenumerate}
						\item Condensador plano-para\lgem el infinit \Dotfill \quad \pageref{c:res:cond}
						\item Fils para\lgem els infinits \Dotfill \quad \pageref{c:res:fil}
						\item Configuració lliure \Dotfill \quad \pageref{c:res:ll}
					\end{tenumerate}
				\item Conclusions \Dotfill \quad \pageref{c:conclusio}
			\end{tenumerate}
		{\bfseries Apèndixs \hspace{14.2cm} \pageref{app:RLC}}
			\renewcommand{\labelenumi}{\Alph{enumi}}
			\renewcommand{\labelenumii}{\Alph{enumi}.\arabic{enumii}}
			\vspace{-0.5cm}
			\begin{tenumerate}
				\item Circuit \textit{RLC} en sèrie \Dotfill \quad \pageref{app:RLC}
					\begin{tenumerate}
						\item Avaluació d'incerteses \Dotfill \quad \pageref{app:RLC:incert}
						\item Material fotogràfic \Dotfill \quad \pageref{app:RLC:fotos}
					\end{tenumerate}
				\item Inductància mútua i transformadors \Dotfill \quad \pageref{app:inductancia}
					\begin{tenumerate}
						\item Avaluació d'incerteses \Dotfill \quad \pageref{app:inductancia:incert}
					\end{tenumerate}
				\item Mesura de la resistència d'un metall \Dotfill \quad \pageref{app:metall}
					\begin{tenumerate}
						\item Avaluació d'incerteses \Dotfill \quad \pageref{app:metall:incert}
					\end{tenumerate}
				\item Feixos de raigs catòdics \Dotfill \quad \pageref{app:feixos}
					\begin{tenumerate}
						\item Avaluació d'incerteses \Dotfill \quad \pageref{app:feixos:incert}
						\item Material fotogràfic \Dotfill \quad \pageref{app:feixos:fotos}
					\end{tenumerate}
				\item Camps magnètics d'espires i bobines \Dotfill \quad \pageref{app:bobines}
					\begin{tenumerate}
						\item Avaluació d'incerteses \Dotfill \quad \pageref{app:bobines:incert}
					\end{tenumerate}
				\item Representació de camps \Dotfill \quad \pageref{app:r_camps}
					\begin{tenumerate}
						\item Avaluació d'incerteses \Dotfill \quad \pageref{app:r_camps:incert}
					\end{tenumerate}
			\end{tenumerate}
		{\bfseries Codis de les simulacions \hspace{11.7cm} \pageref{codis_simulacions}}
			\begin{tenumerate}
				\item Condensador plano-para\lgem el \Dotfill \quad \pageref{codis_simulacions}
				\item Fils para\lgem els infinits \Dotfill \quad \pageref{simulacio_2}
				\item Configuració lliure \Dotfill \quad \pageref{simulacio_3}
				\item Camp magnètic d'una bobina finita \Dotfill \quad \pageref{simulacio_4}
			\end{tenumerate}

	\end{@twocolumnfalse}
]
\newpage

% ----------------------------------------------------------------------------
% PRACTICA TRES

\title{Circuit \textit{RLC} en sèrie}
\date{16 de març del 2023}

\maketitle

\input{./contingut/practica_3.tex}

% ----------------------------------------------------------------------------
% PRACTICA QUATRE
\blankpage
\setcounter{section}{0}
\setcounter{subsection}{0}

\newpage
\input{./contingut/practica_4.tex}

% ----------------------------------------------------------------------------
% PRACTICA CINC
\blankpage
\setcounter{section}{0}
\setcounter{subsection}{0}

\newpage
\input{./contingut/practica_5.tex}

% ----------------------------------------------------------------------------
% PRACTICA SIS

\setcounter{section}{0}
\setcounter{subsection}{0}

\newpage
\input{./contingut/practica_6.tex}

% ----------------------------------------------------------------------------
% PRACTICA SET

\setcounter{section}{0}
\setcounter{subsection}{0}

\newpage
\input{./contingut/practica_7.tex}

% ----------------------------------------------------------------------------
% PRACTICA U

\setcounter{section}{0}
\setcounter{subsection}{0}

\newpage
\input{./contingut/practica_1.tex}

% ----------------------------------------------------------------------------
% PÀGINA APÈNDIXS

\clearpage
\title{Apèndixs}

\input{./contingut/apendix.tex}

% ----------------------------------------------------------------------------
% CODIS SIMULACIONS

% \clearpage
\title{Codis de les simulacions} \label{codis_simulacions}

\input{./contingut/codis.tex}

\end{document}
