# telemedico

do stworzenia sztucznych użytkowników należy wykonać polecenie:

php bin/console doctrine:fixtures:load

wówczas zostanie stworzonych 10 sztucznych użytkowników z mailami "user%d@local.loc" i hasłem "user"