# ubuntu licenta

În acest repository voi incerca să dezvolt fișierele de configurare pentru crearea unui pipeline CI/CD, folosind Jenkins, pentru un site web  (posibil si alte proiecte ținta) folosind containere de tip Docker orchestrate prin Kubernetes.