SUBBNO2
k2 - h - udur shunu hiideg uiliig yalgaarai ##########
t2 - h = udur shunu hiideg uiliig yalgaarai
d2

SUBBNO5
k1 - h = ali ni surguuliin gadna baidag temdeg temdeglegee ve?
t1 - h = ali ni surguuliin gadna baidag temdeg temdeglegee ve?
    k1b3 - h = tumur zamiin garmiin temdeg ##########
    k3b5 - h = goo saihanch ##########

SUBBNO6
t_ - h = tsas boroo yagaad ordog ve
t1_1 - h = boroo oroh daraalliig zuv bolgonuu
t1_2 - h = tsas oroh daraalliig zuv bolgonuu

SUBHEM3
k uurchlunu ??????????
    t_ - h = uyer usnaas bolgoomjloy
k6t - h = hervee chinii bgaa gazar uyer usnii ayul bolvol hamgiin turuund undurlug gazart ochooroi us gatalj herhevch bolohgui avragch irtel huleegeerei ##########
t6t - h = hervee chinii bgaa gazar uyer usnii ayul bolvol hamgiin turuund undurlug gazart ochooroi us gatalj herhevch bolohgui avragch irtel huleegeerei ##########

SUBHEM6
k uurchlunu

SUBHYA2
    k_ - t,h = ugiin baylagaa nemegduuley ##########
    k - h = ijil kartiig olooroi ##########

SUBHYA3
    k1_5 - h = ah ##########
2-uy baihgui
    t2 - h = zurgiig zuv daraalald oruulj uguulber buteegeerei ##########
t1_2 - suuliin s avia has
1-r uyiin dahin unshsan ugiig avah

SUBHYA4
k_ - h = uil yavdliin daraalliig oloy ##########
k3 - h = zurgiig evluuleed tomoo jijgee 2 yu hiij bgaag geriinhendee yarij uguurei ##########

SUBHYA6
te1a - h = zaluu
te5a - h = tsever
te12a - h = tsever

SUBHYA8
k1 - h = jijgeeg zam hundlun garhad tuslaarai
k2 - h = ehnii baganiig ajiglaj ijil temdeglegeeg daraarai















KAZAK

SUBBNO2
k2 - h - udur shunu hiideg uiliig yalgaarai xxxxx

SUBBNO5
k1 - h = ali ni surguuliin gadna baidag temdeg temdeglegee ve? -----
k1b3 - h = tumur zamiin garmiin temdeg
k3b5 - h = goo saihanch -----

SUBHEM3
uurchlunu
k6t - h = hervee chinii bgaa gazar uyer usnii ayul bolvol hamgiin turuund undurlug gazart ochooroi us gatalj herhevch bolohgui avragch irtel huleegeerei

SUBHEM6
uurchlunu

SUBHYA2
k_ - t,h = ugiin baylagaa nemegduuley
k - h = ijil kartiig olooroi

SUBHYA3
k1_5 - h = ah
2-uy baihgui

SUBHYA4
k_ - h = uil yavdliin daraalliig oloy
k3 - h = zurgiig evluuleed tomoo jijgee 2 yu hiij bgaag geriinhendee yarij uguurei

SUBHYA8
k1 - h = jijgeeg zam hundlun garhad tuslaarai
k2 - h = ehnii baganiig ajiglaj ijil temdeglegeeg daraarai



TUVA

SUBBNO2
t2 - h = udur shunu hiideg uiliig yalgaarai ----

SUBBNO5
t1 - h = ali ni surguuliin gadna baidag temdeg temdeglegee ve? ----

SUBBNO6
t_ - h = tsas boroo yagaad ordog ve -----
t1_1 - h = boroo oroh daraalliig zuv bolgonuu -----
t1_2 - h = tsas oroh daraalliig zuv bolgonuu -----

SUBHEM3
t_ - h = uyer usnaas bolgoomjloy -----
t6t - h = hervee chinii bgaa gazar uyer usnii ayul bolvol hamgiin turuund undurlug gazart ochooroi us gatalj herhevch bolohgui avragch irtel huleegeerei

SUBHYA3
t2 - h = zurgiig zuv daraalald oruulj uguulber buteegeerei ------
t1_2 - suuliin s avia has ----
1-r uyiin dahin unshsan ugiig avah -----

SUBHYA6
te1a - h = zaluu ---
te5a - h = tsever ----
te12a - h = tsever ----