# Changelog

DCCast ийн хөгжүүлэлтийн өөрчлөлтүүдийг энд хөтлөж байх хэрэгтэй.

## [1.0.0+1] - 2020-12.01
### Added
- Үндсэн хуудаснууд өрөгдсөн
- Холбогдолтой асуудалуудыг issue үүсгээд gitlab бүртгэсэн