# README

Tento projekt byl vytvořen jako závěrečný projekt do předmětu  
PV249 - Vývoj v jazyce Ruby. Jedná se o zjednodušenou verzi csfd.cz.

Aplikace je dostupná na Heroku:
http://movie-review-408256.herokuapp.com/
