## About

[cs] Repozitář pro cockpit-plugin pro čtení RSS feedu mojefedora.cz. Jde pouze o příklad pro edukační účely
[en] Repository for cockpit-plugin which reads RSS feed of mojefedora.cz. Just an educational example
