# Pokrocile programovaci techniky - FBMI

Projekt by měl být WPF kalkulačka, která by fungovala jako klasická kalkulačka. 
Zároveň by měla být schopna ze souboru načíst data a co s nimi udělat. Například "Vynásob 20 krát 15 a přičti 70." 
Výsledek by se mohl ukládat také do souboru buď stejného nebo jiného.