# תרגיל Lua

## הנחיות כלליות
- הזמן לסיום התרגיל מוגבל ל-4 שעות
- מותר לעשות הפסקות ולאכול
- אסור להיעזר בנבחנים האחרים בפתרון התרגיל
- בסיום, שי לשלוח את הסקריפט במייל ל yaniv.d@develeap.com

## הסיפור:
- בנק Acme משתמש ב micro service כדי לתעד את פעולותיהם של העובדים במערכת הבנק.
- הפעולות שנרשמות במערכת הן: log-in, log-out, deposit, withdraw, phone-call.
- לכל עובד יש מזהה ייחודי.
- שורה ביומן נראית כך:  
```16:27:48 [3247] deposit```  
כאשר 16:27:48 הוא הזמן שבו הפעולה בוצעה.  
החלק [3247] הוא המזהה הייחודי של העובד בתוך [ ]  
והמילה 'הפקדה' בסוף השורה היא שם הפעולה  

התרגיל:  
צריך למצוא את זמן העבודה הממוצע של עובד ליום בשעות  
מותר להשתמש רק בשפת הסקריפט Lua לפתרון התרגיל

עליכם להתקין את שפת Lua על המחשב עליו אתם פותרים את התרגיל


הלוגים המצורפים הם מסניפים שונים:  
לוג 1 - נלקח משבוע של עבודה בסניף שיש בו רק עובד אחד  
לוג 2 - נלקח מן הסניף המרכזי, שבו עובדים 30 עובדים  

עבור כל הלוגים צריך לתת דו"ח של זמן עבודה ממוצע לעובד.
בדוח כל שורה תהיה בפורמט ```<employee id> - <hh>: <mm>```. לדוגמה:
```
3247 - 08:43
2581 - 09:03
6301 - 05:41
```
הזמן צריך להיות מעוגל, למשל. אם עובד עובד 3.98 שעות, הזמן שלהם יירשמו 4:00, אם 3.44 אז 3:27.
