1. Обьясните своими словами, как вы понимаете, как работает прототипное наследование в Javascript

Зміст прототипного успадкування у тому, що один об'єкт можна зробити зразком іншого. При цьому, якщо властивість не знайдена в об'єкті, вона береться з прототипу. Іншими словами, прототип - це «резервне сховище властивостей та методів» об'єкта, що автоматично використовується при пошуку.
