Обьясните своими словами, как вы понимаете, что такое деструктуризация и зачем она нужна

Деструктуризація — поділ складної структури на прості частини. У JavaScript ця складна структура, як правило, є об'єктом або масивом. Використовуючи синтаксис деструктуризації ми можемо отримати менші фрагменти з масивів і об'єктів. Синтаксис деструктуризації можна використовувати для оголошення або присвоєння змінної. Ми також можемо обробляти вкладені структури за допомогою вкладеного синтаксису деструктуризації.
