1. Почему для работы с input не рекомендуется использовать события клавиатуры?

На сучасних пристроях існують різні способи ввести інформацію, такі як розпізнавання мови, або скопіювати/вставити за допомогою мишки. В результаті, якщо ми хочемо правильно відслідковувати введення даних в <input>, то лише клавіатурних подій буде замало. Існує спеціальна подія input, щоб відстежувати будь-які зміни в полі <input>.
