1. Опишите своими словами как работает цикл forEach.

Метод forEach використовується для перебирання масиву в результаті якого ми отримуємо доступ по черзі до кожного з його елементів. Для кожного елементу він викликає функцію callback.

Цій функції він передає 3 параметри сallback(item, i, arr):

1.  item - черговий елемент масиву;
2.  i - його номер;
3.  arr - масив, який перебирається.

Також варто зазначити, що метод forEach нічого не повертає, його використовують тільки для перебору масиву і у цьому методі не можна використати оператор break для дострокового виходу, як в for.
