1. Опишите своими словами, что такое метод обьекта

Методи це функції, що зберігаються як властивості об'єкта (властивість, що містить визначення функції).
Щоб викликати метод об'єкта, використовується такий синтаксис: ім'яОб'єкта.ім'яМетода()

Також для доступу до інформації всередині об'єкта метод може використовувати ключове слово this. Значення this - це об'єкт перед крапкою, який використовується для виклику методу. Наприклад: this.ім'яМетода
