1. Описать своими словами для чего вообще нужны функции в программировании.

Цикли в програмуванні потрібні для багаторазового повторення однотипної дії.
Вони оптимізують процес написання коду, виконуючи одну і ту ж інструкцію або блок інструкцій, що утворюють тіло циклу, вказане число разів(використовуючи змінну-лічильник) або поки задана умова істинна. Одноразове виконання циклу називається ітерацією.

2. Описать своими словами, зачем в функцию передавать аргумент.

В JavaScript існують такі оператори циклу:

1. for - використовується коли ви заздалегідь знаєте, скільки разів вам потрібно щось зробити;
2. for ... in - проходить через всі перераховані властивості об'єкта. Він пройде по кожному окремому елементу.
3. while - використовується коли ви не знаєте, скільки разів потрібно щось зробити;
4. do ... while - працює аналогічно з оператором while. Відрізняється тим, що do ... while завжди виконує вираз в фігурних дужках, як мінімум один раз, навіть якщо перевірка умови повертає false.
