1. Обьясните своими словами, как вы понимаете асинхронность в Javascript

JavaScript - це однопоточна мова програмування, в якій код виконується в одному стеку викликів.Сама асинхронність це властивість коду виконуватися не по черзі, а через певний час коли будуть виконані роботи функцій, або коли буде їхня черга.

JavaScript дозволяє виконувати асинхронний код. Але асинхронність у JavaScript не означає те саме, що однопоточність чи багато потоків.

JavaScript може мати асинхронний код, але він як правило однопотоковий.
Для асинхронного виконання коду у JavaScript можна застосовувати:
-таймери
-Promise
-async & await
