1. Опишите своими словами разницу между функциями setTimeout() и setInterval().

- setTimeout дозволяє викликати функцію один раз через певний інтервал часу;
- setInterval дозволяє викликати функцію регулярно, повторюючи виклик через певний інтервал часу.

2. Что произойдет, если в функцию setTimeout() передать нулевую задержку? Сработает ли она мгновенно, и почему?

Планування з нульовою затримкою setTimeout(func, 0) або setTimeout(func) використовується для викликів, які повинні бути виконані якнайшвидше, після завершення виконання поточного коду;
Ні, перевірка спрацює лише після завершення виконання поточного коду. Адже виклик функції затримки буде запланований відразу після виконання поточного коду.

3. Почему важно не забывать вызывать функцию clearInterval(), когда ранее созданный цикл запуска вам уже не нужен?

Функція викликана через setInterval() запускається не один раз, а періодично через вказаний інтервал часу. Щоб зупинити подальше виконання функції, необхідно викликати clearInterval().
У більшості браузерів, включаючи Chrome і Firefox, внутрішній лічильник продовжує працювати під час показу alert / confirm / prompt. Тому, якщо ми запустимо код з цими значеннями і не закриєсмо alert декілька секунд, то наступний alert буде показаний відразу, як тільки ми закриємо попередній. Внаслідок цього інтервал часу між повідомленнями alert буде коротше, ніж та кількість секунд, яку ми прописали.
