# ZolotyjLev

ENG:
Graphic engine for developing games on the iOS platform. Based on the OpenGL graphics library.

УКР:
Графічний рушій для розробки ігор на платформі iOS. Базується на основі графічної бібліотеки OpenGL.

UKR:
Hraficznyj ruszij dlia rozrobky ihor na platformi iOS. Bazujet'sia na osnovi hraficznoji biblioteky OpenGL.
