Ось ваше ДЗ:
Реалізувати просту веб-сторінку, котра на широких екранах повинна містити область вмісту з максимальною шириною 1200 пікселів, а також header і footer, обидва з display: sticky. Область вмісту залишити білою, header – чорне тло, білий текст, footer – світлосіре тло, чорний текст, поля – сірі. В header додати текст-заглушку. 
Всередині області вмісту – один під одним – три елементи-спойлери: постійно видимий заголовок, і область подробиць, що розгортається при наведенні курсора. Текст заголовків та подробиць – будь-який текст заглушки. Розгортання спойлера повинно бути плавним. У footer вставити 3 кнопки, котрі повинні на широких екранах ставати в ряд, а на мобільних – одна під одною. 
Завдання із зірочкою: додати в заголовки спойлерів іконку стрілочки (або трикутника), що напрямлена вниз, коли спойлер закрито, і вгору, коли спойлер відкрито.