---
title: "Home"
---

![OCMC Logo](/images/limlOcmc.png)

## Η Λειτουργία στη Γλώσσα _Μου!_

Παρακάτω υπάρχει μία λίστα που παρέχει Digital Chant Stands (DCS) με λειτουργικά κείμενα, τις ακολουθίες της ημέρας, παρτιτούρες και ηχητικά αρχεία σε διάφορες γλώσσες. Αυτοί οι ιστότοποι δημιουργήθηκαν με τη χρήση λογισμικού, που σχεδιάστηκε για το OCMC, επαναχρησιμοποιώντας templates (πρότυπα) που σχεδίασε ο Fr. Seraphim Dedes, Τους επόμενους μήνες και τα επόμενα χρόνια θα προστεθούν περισσότερες γλώσσες.

#### Τα Digital Chant Stands που είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή

| Ιστότοπος | Επίσημη Γλώσσα | Πρόσθετες Γλώσσες  | Δικαιοδοσία |
| ----------- | ----------- | ----------- | ----------- |
| [dcs.goarch.org](https://dcs.goarch.org) | Αγγλικά | Ελληνικά | Ελληνική Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής (Οικουμενικό Πατριαρχείο) |
| [liturgia.mx](https://liturgia.mx)   | Ισπανικά   | Αγγλικά, Ελληνικά | Ελληνική Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή του Μεξικού (Οικουμενικό Πατριαρχείο)      |
| [demo.liml.org](https://demo.liml.org) | Αγγλικά | Ελληνικά | Επίδειξη του ιστότοπου GOA DCS που δημιουργήθηκε με τη χρήση του Doxa       |
| [eac.liml.org](https://eac.liml.org) | Σουαχίλι   | Αγγλικά, Ελληνικά | Αρχιεπισκοπές  της Ανατολικής Αφρικανικής Κοινότητας (Ελληνικό Ορθόδοξο Πατριαρχείο Αλεξανδρίας και πάσης Αφρικής)       |