
0. postavljanje radnog okvira
   ng new tacka1

1. CRUD tabela + forma
    drzava
    mesto
    film
    korisnik
    ....
   observer - subscriber    - asinhrono ponasanje - event driven
   
   komponenta - servis
   forma, http, 


2. vise entiteta u jednoj aplikaciji (rutiranje)
      drzava - mesto
      zanr   - film
      ekipa  - igraci
      kategorija - proizvod
      fakultet - nastavnik
      grupa  - student

3. komponente - ?? tabela A, tabela B, tabela C.....    tabela komponenta 

4. security
     - login/registracija
     - zasticeno koriscenje resursa (server/klijent)
     - administracija
    korisnik - rola  rola: admin, strudent    korisnik: username, password, rola

5. externe biblioteke i ponovno koriscenje dobrih biblioteka
     - biblioteka  D3, openlayer.. 
     - plugin
     - ....
6. drag and drop



