# singi-ai-2020


1 uvod
2,3 slepe i vodjene pretrage grafova
4,5 kontiualni prostor i pretrage - prvi i drugi izvod
6 genetski algoritmi - samo predavanja
7,8,9 masinsko ucenje - linearna regresija, klasifikacija
10 fazi logika - samo predavanja
11, 12, 13 neuronske mreze - viseslojni perceptron - SGD 

