1. Оголосити змінну можна 3 способами:
   1) var (застарілий спосіб);
   2) let (сучасний спосіб)
   3) const (незмінювана змінна)

2. Функція prompt - показує повідомлення із відкритою відповіддю. Користувачу необхідно ввести тект у модальне вікно та натиснути OK - це значення повертається. При натисканні Cancel повертається значення Null.
   Функція confirm - показує ЛИШЕ повідомлення. Користувачу необхідно лише натиснути OK або Cancel. При даній функції повертається значення True та False відповідно.

3. Неявне перетворення типів - це автоматичне конвертування значення у певний тип.
   Наприклад, функція prompt повертає будь яке значення у тип даних string (рядок).
   Або коли ми виконуємо якусь математичну дію, дані перетворюється на число. Наприклад: console.log('10' / '5'), 10 і 5 записані як строковий тип, але під час ділення (/), вони змінили свій тип на числовий. 