1. Основне призначення циклів, це багаторазове виконання певного набору команд або інструкцій. Цикли запобігають дублюванню коду, якщо необхідна перевірка певної умови. Також цикли це своєрідна автоматизація певної команди, що допомагає не повторювати її вручну.
2. цикл while використовували коли була необхідність перевірки значення на вірність (true)
   цикл do while використовували тоді коли перевірку умови необхідно було здійснити післи того, як цикл спочатку виконає тіло.
   цикл for використовували при створенні більш складної умови. Наприклад при створенні лічильника, де задавалися спеціальні події для завершення циклу + ще й додатково виконували первірки за допомогою логічних операторів.
3. Неявне перетворення типів - це автоматичне конвертування значення у певний тип, наприклад оператор ==, визиває неявне перетворення типу, для можливості здайснення порівння 2 значень.
   Явне перетворення типів - це умисне конвертування розробником, значення одного типу в значення другого типу. Наприклад, конвертування в число за допомогою Number() або +.