1. Метод обєкту - функція, яка вбудована в обєкт та працює зі змінними всередині цього обєкту.
2. Властивість обєкта може мати значення примітивного типу даних, обєкта або функції.
3. Обєкт як посилальний тип даних означає, що це таке значення в памяті, на яке можна послатися. Якщо ми передаємо якійсь змінній значення у вигляді обєкта, то в оперативній памяті компютера створюється ділянка памяті під цей обєкт, а у змінну зберігається посилання на цю ділянку памяті.
   Оскільки обєкти можуть містити великі обєми даних, змінна яка містить посилальний тип даних, фактично його значення не містить. Тому при звачаному копіювання обєкта у нову змінну, зберігається не нова копія обєкта, а посилання на цей обєкт.

