Для роботи з input не рекомендується використовувати клавіатуру, тому що у поле input існують можливості введення даних за допомогою альтернативних способів, таких як рукописний, графічний ввід на планшеті чи розпізнавання мови.
Тому для того щоб коректно та в повному обємі відслідковувати дані введені в поле input, використання клавіатури не достатньо. Для цього використовується спеціальна подія input.

