1. Екранування - це заміна в тексті спеціальних символів на відповідні текстові аналоги. У мовах програмування є ряд спецсимволів (напр.:  ' " .  &), які використовуються як інструмент для написання коду.
У ситуаціях коли ці символи нам необхідно використати як звичайних текст, ми використовуємо екранування символу (за допомогою \). Наприклад коли нам необхідно в тексті написати лапки.
2. Засоби оголошення функцій:
   1.Function declaration  - за допомогою ключового слова function. В коді можна визвати функцію до того як вона була обявлена.
   function nameOfFunction (){ };
   2.Function expression  -  оголошується за допомогою ключового слова function, але немає імені та записується у змінну. Можна визвати тільки після її обявлення у коді.
   let muFunction = function (){ };
   3.Named Function expression - функція записується у змінну, і має імя, але її не можна буде визвати по цьому імені. Можна визвати тільки після її обявлення у коді. Може бути звернена сама до себе при рекурсивному виклиці.
   let muFunction = function nameOfFunction (){ };
3. Що таке hoisting, як він працює для змінних та функцій?
      Hoisting - це механізм, при якому змінні і оголошення функцій, пересуваються вгору своєї області видимості перед тим, як код буде виконано.
      Hoisting пересуває лише оголошення функції та змінної. Це наприклад, дозволяє викликати функцію перед тим, як вона написана у коді. Так само змінні можуть бути ініціалізовані та використанні до їхнього оголошення. Проте змінні не можуть бути використанні без ініціалізвації.
   