1. Функції необхідні для уникнення дублювання коду у програмі. У функцію ми записуємо певну дію, алгоритм які буде реалізовуватися як частина програми.  І для того щоб не прописувати цю дію декілька рзів в проекті, використовується функція.
3. return закінчує виконання поточної функції і повертає значення функції в код - тобто результат роботи самої функції.
    коли викликається return в функції її виконання закінчується.
    return може бути викликана в будь якому місці функції.
    якщо return не задати значення, то це призведе до негайного виходу з функції. результатом буде undefined.


2. У функцію передається аргумент для того щоб викликати та виконати цю функцію.
   Аргументи необхідні для того, щоб ми могли створювати багаторазову функцію, та могли її перевикористувати з різними значеннями (аргументами).
    Тобто для того, щоб ми могли використатися функцію для розвязяння задач із різними вихідними даними. Якщо аргументи не задавати, то буде повертатися значення undefined.
