Диструктуризвація - це поділ складної структури на прості обєкти.   
За допомогою диструктуризації ми можемо виділити маленькі фрагменти з великого масиву чи обєкту.
Також за допомогою диструктуризації ми маємо змогу дістати значення змінних чи властовестей, з ммасиву, обєкту та присвоїти їх в окрему змінну.
Таким чином використання диструктуризації, можна значно скоротити написанння коду. 
Окремо варто виділити плюси використання диструктуризації, зокрема:
- можливість обміну змінними: [a, b] = [b, a]
- використання оператору розширення, що дозволяє працювати із залишковими параметрами та може використовуватися разом з диструктуризацією.
- клонування масивів з деструктуризацією та оператором розширення;  const [...arrayClone] = array


