1. Існують наступні типи даних:
    string - тип даних рядок, наприклад будь який текст;
    number - числовий тип даний
    boolean - true / false
    object - використовується для зберігання колекції данних (масив) та складних обєктів
    undefined - визначається для значення яке не було присвоєне
    null - спеціальне значення, яке являє собою "пусто" або "значення невідоме", "немає даних"
    symbol - використовується для створення індивідуальних ідентифікаторів
    BigInt - тип даних для великих чисел, які виходять за мені Number (більше 2^53, менше -2^53)

2. == - оператор звичайного порівняння.
   === - оператор строгого порівняння
  основна відмінність в тому, що при === порівняння відбувається без приведення типів. тобто при порівнянні будуть зрівнюватися значення + типи даних.
наприклад, при "2" == 2  буде true, так як строка "2" буде приводити в тим даних число.
         а при "2" === 2, буде false, так як перетворення строки в число не відбудться, а string не дорівнює number.

3. Оператор - це елемент в мові програмування, яке задає опис певній дії, яка повинна бути виконана.
Оператор буває унарним, якщо він має 1 операнд, та бінарним, якщо має 2 операнда.
Бувають оператори: присвоєння (+, - , *, %, ^ і т.д.), порівняння (==, ===, >, <, != і т.д.), логічні (&&, ||, !) і т.д.