Конструкцію `try...catch` доречно використовувати коли ми отримуємо дані із зовнішніх джерел (сервера, мережі і т.д.). Використовуємо для того щоб запобігти падіння коду у разі якщо отриманні дані будуть з помилками чи некоректні.
Наприклад, якщо JSON.parse генеруємо помилку. Або якщо у вивантажених даних немає потрібної нам властивості. В такому випадку доречно буде використати `try...catch`. для генерації власної помилки, так як якщо JSON.parse виконується без помилок, самостійно помилка генеруватися не буде.