1. Це обєктна модель документа, яка містить весь вміст сторінки у вигляді обєктів, які можна змінювати.
2. innerHTML повертає всі дочірні елементи, які вкладені всередині тега (у форматі тегHTML + текст)
    innerText повертає текстове значення дочірніх елементів, які влкаденні в середині тегу (у форматі   Текст) без тегів.
3.  До елемента можна звернутися за допомогою:
    - getElementById() - приймає в якості аргумента значення id елемента, Повертає 1 елемент.
    - getElementsByClassName() - приймає в якості аргумента значення class елемента. Повертає колекцію (HTML-Collection) усіх елементів із заданих класів.
    - getElementsByName()- приймає в якості аргумента значення атрибута name елемента. Повертає колекцію (HTML-Collection) усіх елементів із заданим атрибутом name
    - getElementsByTagName() - приймає в якості аргумента значення тега елемента. Повертає колекцію (HTML-Collection) усіх елементів із заданим тегом
    - querySelector() - приймає в якості аргумента значення css селектор для пошуку елементу. Повертає один елемен, перший який був знайдений
    - querySelectorAll() - приймає в якості аргумента значення css селектор для пошуку елементів. Повертає колекцію (NodeList) усіх елементів із заданим селектором

    Найбільш універсальний та відповідний кращий спосіб це querySelectorAll(), так як з ним можна використовувати будь який css-селектор.