1.Обробник подій це функція, яка буде спрацьовати коли відбулася подія

2. Обробник подій до елемента модна додати наступними способами:
    1. Використання атрибуту HTML
   назначення обробника в розмітці. напр. <button onclick= ''></button>
    використання атрибуту on<подія>
    2. Використання властивості DOM обєкта
       назначення обробника використовуючи DOM-елемента. напр.  element.onclick = function(){''}
    3. Метод addEventListener
   назначення обробника використовуючи метод addEventListener.  element.addEventListener('click', function(){''});
   даний споcіб є найкращим, так як дозволяє повісити декілька обробників на одну подію. в пепередніх способах можна повісити лише одну подію, якщо захочемо назначити два, то перший перезапишеться.