1. Опишіть своїми словами як працює метод forEach.
   Метод forEach запускає функцію для кожного елементу масиву. Використовується для послідовного перебору масиву.
   Метод в параметрі приймає Callback функцію, яка послідовно виконується для кожного елементу масиву.
2. Як очистити масив?
    Найпростіший спосіб очистити масив це пезаписати властивість length. arr.length = 0. Цей процес незворотній. Видаляються всі елементи масиву і їх значення.
3. Використати спеціальний метод Array.isArray(). Через typeof перевірити не зможемо, так масив  це тип обєкт.