1. Для того щоб створити новий HTML тег на сторінці, потрібно 1. створити зміну новому елементу 2. викликати метод document.createElement(tagName).
    напр. let newElement = document.createElement('div').
    tagName - вказуэмо якого типу повинен бути створений елемент. Тобто ім'я тега елемента який ми хочемо створити
3. Перший параметр функції - position. Даний параментр визначає місце куди буде добавлений елемент відносно елемента, з якого визвали функцію. 
   Існує 4 варіанти цього параметра:
   beforebegin – вставить html перед елементом (до відкриваючого тега)
   afterbegin – вставить html на початок елемента (одразу після відкриваючого тега)
   beforeend – вставить html в кінцеь елемента (одразу перед закриваючим тегом)
   afterend – вставить html після елемента (після закриваючого тега)
4. Для видалення елемента використовується метод remove()