1.Поясніть своїми словами, як ви розумієте, як працює прототипне наслідування в Javascript
    Якщо обєкт (напр. user) є прототипом для іншого обєкту (напр. admin). То у разі якщо user матиме певну властивість, то обєкт admin успадкує ту ж властивість (якщо обєкту admin не було перезаписано цю властивість)

2.Для чого потрібно викликати super() у конструкторі класу-нащадка?
    super() використовується як функція, яка викликає батьківський конструктор. тому для того щоб клас-нащадок отримав властивості батькіського конструктора потрібно викликати super() за переданими параметрами (якщо були наявні в батьківському конструкторі). щоб викликати батьківський маетож використоється super.method().