README 

SIMPLE QUIZ APPLICATION

1. npm болон nodejs суулгах
2. Файлуудаа татаж авах /нэг folder -т хийнэ /
3. style.css болон script.js folder -т хийнэ

 $ node app.js

4. localhost:8085 хандалт хийнэ.