פירוט קבצים:
	א. csvToSql.py - סקריפט ראשי, קורא את הקבצים הסטטים וממיר אותם לsqlite db.
	ב. db_insert.py - סקריפט עזר, עבור הפעולות הקשורות לדאטאבייס (פעולות: make_schema, insert_to_db, make_index)


צורת ההמרה של הקבצים לדאטא בייס:
	עבור כל קובץ GTFS נוצר טבלה ששמה הוא שם הקובץ, ועבור כל עמודה בקובץ נוצרת עמודה בטבלה עם אותו שם.
	!- שימו לב -! כל המשתנים נכנסים לטבלה כסטרינג/string, במידה ומישהו מעוניין להוסיף משהו שיבדוק את סוג העמדה וע"פ זה יצור סוג זהה בDB הוא יותר ממוזמן.

הרצה של csvToSql.py:
	יש לשים לב שכל הקבצים הסטטים נמצאים בתקיית הסקריפט בתוך תיקייה בשם "staticFiles".
	במידה והקבצים בתיקייה אחרת, אפשר לשנות את המשתנה הסטטי GTFS_ROOT_LOCAL בתוך הקובץ csvToSql.py למיקום הקבצי GTFS
