## HTML
    HTML или hyper text markup language е маркъп език ние описваме само структурата на една уеб страница.
    Всеки един елемент има отварящ и затварящ таг < /> има и съдържание.

    Всяка страница има описание че това е хтмл страница
    отварящ и затварящ таг HTML вътре има винаги само 2 елемента head и body
    като в хеада описваме мета елементите за тази страница линкове титал и др.
    в бодито разполагаме таговете или елементите които искаме да визоализираме
    всеки елемент има вътре други елементи така наречените атрибути например за img href width height alt
    има елементи които не визоализират нищо като br img.

    h1-h6 <h1></h1>

    p br браузара винаги ще махне излишните допълнителни.