## Данни

 Данните ни се съхраняват в някаква база данни.

 # this
    Е контекст или указател към нещо.Зависи от това как е извикана дадена функция.
    Биндването е експлицитно да кажем какъв е контекста на дадена фукнция.

    Изикването на this idva prez konteksta