## DOM
    DOM е програмен интерфейс за HTML и XML документи репрезентира дървовидна структура.    
    Дава ни достъп чрез който ние можем да манипулираме съдържанието на хтмла използвайки скриптови езици като JavaScript.
    Чрез DOM ние можем динамично да променяме структурата стиловете  и съдържанието на уеб страницата.
    DOM започва с роот елемента който репрезентира целия документ и се разклонява на долу. 
