## Recursion
    Метод който сам извиква себе си докато в един момент не спре.
    Рекурсията може да ни позволи да направим малко по сложен цикъл може да направи бранчове.
    Рекурсията може да ни помогне за Binary Search.
    Лесно е чрез рекурсия много е полезна в обикалянето на нелинейни структури.
    Рекурсията е доста есенциална за парадигми като функционалното пруграмирането.



    Рекурсията трябва да има винаги дъно или 'exit turn'.


    Кога да използваме:

    Когато имаме алгоритъм коийто стъпва по някаква комбинаторика.
    Как да намерим всички стъпки в лабиринт.

    