## OPP principles
    Клас: шаблон на база на които можем да дефинираме състояние или поведението на класовете които създаваме.
    
    Обект: конструкция от компоненти които си имат ключ и стойност.
    Един обек може да има състояние и поведение.

    Objects:
    state: полета информация
    get и set: основно за да работим с private стойности.
    Всяка променлива която не е статична ще си има гетер и сетер.
    Числа които използваме в проверките трябва да са  като константи примерно като static променлива и от там да се извикват а не да са като

    конструктор

    behavior: методи функции  : причината е за да знаем в какъв контекст е.


    Това е концепция да поставим обектите като основен елемент за организиране на нашият код пред функциите.

    4 принципа:
        Абстрактност: abstraction :

        Енкапсулация: encapsulation : състояния и поведение които са взаимно свързани.
        Енкапсулацията трябва да събере инф и поведение в една градивна единица наречена обект.


        Полиморфизъм: polymorphism :

        Наследяване:  inheritance :



## Encapsulation





## Private fields

    започват с # пред полето.