# PF2e Polskie tłumaczenie



## Informacje ogólne
Moduł na na celu przetłumaczenie na język polski wszystkich elementów systemu Pathfinder 2e.
## Instalacja

Skopiuj to łącze i użyj go w menedżerze modułów Foundrys, aby zainstalować moduł

https://gitlab.com/bartlomiejbielecki/pf2e-polskie-tlumaczenie/-/raw/main/module.json


Zainstaluj moduł Babele w menedżerze modułów Foundrys
