Цей проект був створений під час виконання дипломної роботи магістра УжНУ. Використано OpenALPR Cloud API & React.js

## Команди

Для розгортання проекту:

### `yarn start`

Запускає проект в режимі розробки.<br />
Адресс сайту [http://localhost:3000](http://localhost:3000) - відкрийте в браузері.

При змінах сторінка автоматично перезавантажиться.<br />
