-	Креирати базу података под називом FacultyDB и у оквиру ње направити табелу Students са следећим колонама: Id int PK auto increment, Name nvarchar(50) NOT NULL, Surname nvarchar(50) NOT NULL, IsBudget bit NULL.
-	Креирати слој који ће вршити конекцију на базу података (Data Layer) и где ће постојати један репозиторијум за комуникацију са креираном табелом у бази података (Students). У оквиру репозиторијума треба да постоје методе: InsertStudent (користи се за унос података у табелу Students) и GetAllStudents (за довлачење свих студената из базе података). Што се тиче модела, прво треба креирати модел-класу под називом Person са приватним пољима Id, Name и Surname а затим модел-класу Students која наслеђује Person и садржи додатно поље IsBudget.
-	Креирати слој у ком ће се налазити логика апликације и где ће у оквиру посебне business класе за рад са Student вертикалом постојати две методе које преко Data слоја врше унос и довлачење студената из репозиторијума. Метода која врши довлачење података треба да врати само студенте који су на буџету (IsBudget = True).
-	Направити .Net Windows Forms апликацију где ће се на почетној форми (текст форме на насловној линији: Studenti) вршити унос једног студента у базу података а у доњем делу форме ће се налазити један ListBox који приказује листу свих студената на буџету (Id, име и презиме). На сваки унос новог студента треба refresh-овати листу.
-	На крају, направити ASP.NET Web Forms апликацију где ће се на новокреираној страници (форми) под називом StudentsForm вршити унос једног студента у базу података а у доњем делу странице ће се налазити један ListBox који приказује листу свих студената који су на буџету (Id, име и презиме). На сваки унос новог студента треба refresh-овати листу.
Напомене: За IsBudget користити CheckBox контролу (својство Checked). Користити лабеле поред контрола како би форма “имала смисла”. У моделима користити приватна поља и јавна својства.

