---
title: "Tentoonstelling"
date: 2018-05-23T14:32:42+02:00
draft: false
weight: -15
---

Op het niveau van tentoonstellingen (en experiences) verwacht Naturalis dat de
AV installateur de volgende documentatie oplevert:

* Vlekkenplan van de gehele tentoonstelling (plattegrond) gebaseerd op
  bouwkundige tekeningen van architect en interieurbouwer.
* Tekening van iedere projectieopstelling met bovenaanzicht, zijaanzicht en
  vooraanzicht met projector(en), projectievlak en benodigde maten.
* Tekening detail van projector ophanging(en).
* Totaal kabelschema van alle componenten van de gehele tentoonstelling
  tot de exhibits en/of AV opstellingen.
* Specifieke kabelschemas van alle componenten per exhibits en/of AV
  opstelling.
