---
title: "lichtsluis"
date: 2019-07-24T13:49:46Z
draft: true
status:
componenten:
tentoonstellingen:
- evolutie
attachments:
- title: evolutie_decor_lichtsluis_ontwerptekening.pdf
  src: https://files.museum.naturalis.nl/s/NPEisY6mHNj4yE8
---

<!-- Voeg een overzichtsafbeelding toe -->

[![definitiefontwerp](https://files.museum.naturalis.nl/s/NPEisY6mHNj4yE8/preview)](https://files.museum.naturalis.nl/s/NPEisY6mHNj4yE8)

## Functionele omschrijving

<!-- Voeg hier een functionele omschrijving van de decor toe -->

## Technische omschrijving

<!-- Voeg hier een blokschema toe -->

<!-- Voeg hier een technische omschrijving toe -->

Dit decor bestaat uit de volgende componenten:

{{< pagelist componenten >}}

## Handleidingen en procedures

<!-- Voeg hier verwijzingen naar gebruikers- en beheerdershandleidingen en
procedures toe -->

## Known issues

<!-- Voeg hier known issues toe -->

Op dit moment zijn er geen known issues bekend.

## Afspraken en verantwoordelijkheden

<!-- Voeg hier een overzicht van verantwoordelijken en afspraken omtrent de
decor toe -->

### Contact

<!-- Interne contactpersonen -->

### SLA

<!-- SLAs (met link naar Topdesk) -->

### Bouwer

<!-- Naam bouwer interactives (met link naar Topdesk)-->

* Decor: [Kloosterboer](http://www.kloosterboer-decor.nl/)

### Ontwerper

<!-- Naam ontwerper interactives (met link naar Topdesk)-->

* Decor: [Kloosterboer](http://www.kloosterboer-decor.nl/)

## Bijlagen

{{< pagelist bijlagen >}}
