---
title: "camarasaurus"
date: 2019-07-24T13:47:27Z
draft: true
status:
unid: 7c20a2c4-6c91-43b6-8084-b1378f35493c
componenten:
- canon-xeedwux6600z
- dapaudio-pr82
- ecler-eca120
- intel-nuc8i3beh
- smartmetals-0022070
- kramer-tp590txr
tentoonstellingen:
- dinotijd
attachments:
- title: camarasaurus_bouwtekening.pdf
  src: https://files.museum.naturalis.nl/s/Cows5tPcknPpMQR
- title: camarasaurus_constructietekening_overzicht.pdf
  src: https://files.museum.naturalis.nl/s/CmHbDPnBxr8o73q
- title: camarasaurus_constructietekening_frameaanzicht.pdf
  src: https://files.museum.naturalis.nl/s/nkCFYdKfDmsSDzJ
- title: camarasaurus_constructietekening_framedetails.pdf
  src: https://files.museum.naturalis.nl/s/MpdDyz3QXcbBefD
- title: camarasaurus_definitiefontwerp.pdf
  src: https://files.museum.naturalis.nl/s/YLxawDwHJHPcDMc
- title: camarasaurus_kabelschema.pdf
  src: https://files.museum.naturalis.nl/s/2GxwaPkPCLewgqK
- title: camarasaurus_kabelschema.vwx
  src: https://files.museum.naturalis.nl/s/gzLKWoCGb2qrb5c
- title: camarasaurus_montagetekening_frame.pdf
  src: https://files.museum.naturalis.nl/s/oEDdfR2nomsWD7m
- title: camarasaurus_projectieopstelling.pdf
  src: https://files.museum.naturalis.nl/s/fXQLp8oiDdojDjX
- title: camarasaurus_projectieopstelling.vwx
  src: https://files.museum.naturalis.nl/s/Qoj9RWQHpwjRW6M
- title: camarasaurus_projectorophanging.pdf
  src: https://files.museum.naturalis.nl/s/e6DCYeASaAEit95
- title: camarasaurus_projectorophanging.vwx
  src: https://files.museum.naturalis.nl/s/b3C6Xj6nDxLzfcT
---

![camerasaurus](./camerasaurus.png)

## Functionele omschrijving

<!-- Voeg hier een functionele omschrijving van de interactive toe -->

<!-- Voeg indien beschikbaar een tijd-volgorde-toestands diagram toe -->

## Technische omschrijving

<!-- Voeg hier een blokschema toe -->

<!-- Voeg hier een technische omschrijving toe -->

Deze interactive bestaat uit de volgende componenten:

{{< pagelist componenten >}}

## Configuratie

<!-- Voeg hier een overzicht van handmatig ingestelde parameters toe -->

<!-- Voeg hier een verwijzing naar de configuratie in Ansible toe -->

## Handleidingen en procedures

<!-- Voeg hier verwijzingen naar gebruikers- en beheerdershandleidingen en
procedures toe -->

## Known issues

<!-- Voeg hier known issues toe -->

Op dit moment zijn er geen known issues bekend.

## Afspraken en verantwoordelijkheden

<!-- Voeg hier een overzicht van verantwoordelijken en afspraken omtrent de
interactive toe -->

### Contact

<!-- Interne contactpersonen -->

### SLA

<!-- SLAs (met link naar Topdesk) -->

### Bouwer

<!-- Naam bouwer interactives (met link naar Topdesk)-->

### Ontwerper

<!-- Naam ontwerper interactives (met link naar Topdesk)-->

## Bijlagen

{{< pagelist bijlagen >}}
