---
title: "Documentatie"
date: 2018-05-24T10:09:50+02:00
draft: false
weight: 10
---

Een belangrijk uitgangspunt bij de documentatie is dat Naturalis, ook na jaren,
in staat is om museumdocumentatie bij te werken. Daarnaast dient de documentatie
consistent te zijn en aan te sluiten op de manier van werken in de rest van de
organisatie.

Om die reden worden op de onderstaande pagina's specifieke standaarden en eisen
geformuleerd ten aanzien van naamgeving, indelingen en bestandsformaten voor de
documentatie:
