---
title: "Werkwijze"
date: 2018-06-13T11:46:59+02:00
draft: false
weight: -10
---

Bij het inrichten en installeren van het museum komen verschillende processen en
werkzaamheden kijken. De rolverdeling die Naturalis per proces voor zich ziet
staan in onderstaande beschrijvingen van werkwijzen beschreven:
