# Introducció

L'usuari "Manager", que és el responsable de la plataforma d'escriptoris virtuals, pot realitzar accions específiques com ara: crear comptes d'usuari, grups, intervenir sobre escriptoris i plantilles d'altres usuaris, posar límits, permisos...