# Zestaw małego konwentowicza
To repozytorium ma przechowywać wszystkie cyfrowe artefakty potrzebne przy organizacji czegoś na konwencie. Osoba organizująca atrakcje na konwencie powinna móc łatwo pobrać paczkę z tego repozytorium i mieć w jednym miejscu wszystkie niezbednę rzeczy, a przynajmniej te niespecyficzne dla danego konwentu.