NanoKarrin jedzie na Tsuru! Jeśli macie ochotę coś zdubbingować nasza salka dubbingowa będzie stać przed wami otworem. Jeśli nie macie, też będzie, i tak was kochamy. Konwent odbędzie się 11.11.2017 - 12.11.2017 w Rybniku. Więcej informacji znajdziecie na stronie konwentu: http://tsuru-club.pl/tsuru-festival/.