# Nanokarrin na konwentach!
Ten projekt i repozytorium ma służyć wsparciu działań NK na różnych imprezach typu konwenty. Na każdy konwent powinniśmy założyć nowe repo/projekt, ten powinien przechowywać tylko rzeczy wspólne dla wszystkich lub dotyczące bardziej ogólnych zadań.