به نام او

## یه تست کوچیک!

سلام.

۴ تا تسک کوچیکه، که احتمالاً نباید کلش بیشتر از یکی دو ساعت وقت بگیره ازتون.
اگه یکی از تسک‌ها داشت زیاد وقت می‌گرفت، ازش رد بشید و بقیه رو انجام بدید.

پروژه برای استفاده با
`yarn`
کانفیگ شده، اگرچه فکر نکنم مشکلی با
`npm`
بخورید. اگه
`yarn`
ندارید، این دستور رو اجرا کنید:
`corepack enable`
(روی ویندوز احتمالاً باید داخل یه پنجره با دسترسی
administrator
اجراش کنید.)

استفاده از
VSCode و prettier
(چه از طریق اکستنشن، چه اجرای دستورش)
توصیه می‌شه.

بعد از این که کارتون تموم شد، یه پروژه‌ی خالی توی گیت‌هابتون درست کنید (فورک نکنید این پروژه رو بی‌زحمت!) و توش پوش کنید و لینکش رو برامون بفرستید.

> ### نکته‌ی خیلی مهم
>
> لطفاً حتماً حتماً حتماً بعد از انجام هر تسک (یا رد شدن ازش) و قبل از این که تسک بعدی رو شروع کنید، تغییراتتون رو کامیت کنید. مهم نیست که کامیت‌ها تمیز/درست باشن، فقط مهمه که تغییرات هر تسک جدا از بقیه باشه. اگه یه تسکی رو رد کردید و دوباره برگشتید بهش، اشکالی نداره دو تا کامیت جدا از هم باشه، حتی بهتر هم هست!

### تسک اول

اصلاح باگ: روی دکمه‌ی «پیغام» که کلیک می‌کنیم، مقدار ورودی باید داخل پیغام نمایش داده بشه، ولی نمی‌شه.

### تسک دوم

ظاهر صفحه تا جایی که می‌تونید شبیه عکس زیر بشه.
(به کلیات و جزئیات دقت کنید. هر طور حس می‌کنید بهتر می‌شه و استاندارد‌تر هست درستش کنید.)

![](Screenshot.png)

### تسک سوم

با کلیک روی دکمه‌ی «تأیید» دایلوگی که پیاده شده باز بشه.
(ظاهر دایلوگ رو بی‌خیالش باشید!)

با تأیید و بسته شدن دایلوگ، نوع و تعداد داخل
`div#output`
نمایش داده بشه.
(قبل از تأیید دایلوگ خروجی باید خالی باشه.)

### تسک چهارم

یه کامپوننت به اسم
`CountEditor`
ساخته بشه، و دکمه‌ی «تأیید» باز شدن دایلوگ و خود دایلوگ
(به همراه استیت باز بودن دایلوگ و تعداد)
به داخل اون منتقل بشن.

دقت کنید که فقط دکمه‌ی «تأیید» و خود دایلوگ منتقل بشه به کامپوننت جدید، و چیز دیگه‌ای (مثل خروجی) منتقل نشه.

همه‌چیز باید مثل قبل کار کنه.
