
Теоретичні питання
1. Що таке оператори в JavaScript і які їхні типи ви знаєте?
Оператори -це символи, які використовуються для виконання операцій над значеннями та змінними
Оператори порівняння: <; >; <=; >=; ==; ===; !==; !===.
Логічні оператори: !; &&; ||.
Оператор присвоєння: =.
Арифметичні оператори: +; -: *; /; %.

2. Для чого використовуються оператори порівняння в JavaScript? Наведіть приклади таких операторів.
Оператори порівняння: <; >; <=; >=; ==; ===; !==; !===.
Використовується для порівняння двух значінь

3. Що таке операції присвоєння в JavaScript? Наведіть кілька прикладів операцій присвоєння.
Призначає значення змінній.
Наприклад, let a = b



