Теоретичні питання
1. Як можна оголосити змінну у Javascript?

var userName; рідко використовується

let userName; гнучка змінна

const userName = "Ivan"; постійна змінна, потрібно одразу надавати значення
Значення у змінних не повинно повторюватись.

2. Що таке рядок (string) і як його створити (перерахуйте всі можливі варіанти)?
Це текстові типи данних, рядки

var userName  = "Ivan"; 

let userName  = "Ivan"; 

const userName = "Ivan"; 
Значення повинно бути у лапках: `text`, "text", 'text'


3. Як перевірити тип даних змінної в JavaScript?
Це ми можемо зробити через consol
console.log ()


4. Поясніть чому '1' + 1 = 11.
Тому що '1' це рядковий елемент. Коли рядковий елемент зустрічає інший тип, то автоматично перетворює його теж на рядковий та вони склеюються.


