
## NBP - aktualne kursy walut

Aplikacja wyświetla, pobiera i aktualizuje kursy walut. Jeżeli dana waluta już istnieje, to jest aktualizowane jest pole wartość kursu. Jeżeli dana waluta nie istnieje, to zostaje dodany wpis do bazy danych.

## Wykonanie:
- Integracja z NBP API (http://api.nbp.pl/)
- PHP 8.0
- Laravel
- MySQL

## Demo:
https://mswierczek.sldc.pl/NBP/
