# pythonEx
تمامی کدهای این مجموعه مربوط به مثال‌های کتاب‌های الگوریتم و فلوچارت نوشته مهندس ایرج صادقی به زبان پایتون می‌باشد. این مجموعه اولین بار در بهار سال ۱۴۰۰ با دوستان و همکلاسی عزیز به اشتراک گذاشته می‌شود.

امیدوارم تأثیری هرچند ناچیز در موفقیت شما عزیزان داشته باشم.

