# Лабораторна робота №4. Розробка програм, що розгалужуються
# 1 ВИМОГИ
## 1.1 Розробник
Бондар Артем 
КIТ - 121 Б
## 1.2 Загальне завдання
Розробка програм, що розгалужуються.
## 1.3 Задача
```
21. (**) Визначити, у скільки разів значення дробової частини числа більше за цілу.
Організувати перевірку ділення на 0. Результат “обрізати” до другого знака після коми.
Наприклад, 𝑥 = 123.656 -> 𝑦 = 656/123 = 5.333333 = 5.330000.
```
# 2 ОПИС ПРОГРАМИ
## 2.1 Функціональне призначення
Визначити, у скільки разів значення дробової частини числа більше за цілу. Результат “обрізати” до другого знака після коми.
## 2.2 Опис логічної структури
Ми беремо число та визначаэмо дробну та цiлу частину потiм множемо дробну на 100 (тому що в нас 3 знаки пiсля комми), потiм дiлемо цiлу частину на дробну та “обрізаэмо” до 2-х знакiв пiсля комми.
## 2.3 Важливі фрагменти програми
```
double my_function(double num){
    double a=0,b=0;
    b = (int)(num * 1000) % 1000; // дробная часть
    a = (int)num; // целая часть
    if(b != 0 && a != 0)
    {
        return (double)(((int)(b / a) * 100) / 100);
    }
}
```
# 3 ВАРІАНТИ ВИКОРИСТАННЯ
# ВИСНОВКИ
