# Лабораторна робота №3. Розробка лінійних програм.
# 1 ВИМОГИ
## 1.1 Розробник
Бондар Артем 
КIТ - 121 Б
## 1.2 Загальне завдання
Лабораторна робота №3. Розробка лінійних програм
## 1.3 Задача
```
20. (**) Підрахувати суму чисел у заданому діапазоні. Наприклад, при вхідних даних 50 та 52
повинно бути 50 + 51 + 52 = 153.
```
# 2 ОПИС ПРОГРАМИ
## 2.1 Функціональне призначення
Підрахувати суму чисел у заданому діапазоні.
## 2.2 Опис логічної структури
Ми беремо 2 чисел та від найменьшого беремо суму чисел да додаемо до числа 1 и робимо це поки 1-е число не буде дорiвнювати 2-му.
## 2.3 Важливі фрагменти програми
```
int sum_in_range0(int a, int b){
    int res=0;
    if(a == b){
        return a;
    }
    if(a > b){
        int tmp = a;
        a = b;
        b = tmp;
    }
    //
    for(;a <= b; a++){
        res += a;
    }
    //
    return res;
}
```
# 3 ВАРІАНТИ ВИКОРИСТАННЯ
# ВИСНОВКИ
