## Завдання

Створити таблицю, при натисканні на клітинки якої вони змінюватимуть колір. Завдання має бути виконане на чистому Javascript без використання бібліотек типу jQuery або React.

#### Технічні вимоги:
- Створити поле 30*30 з білих клітинок за допомогою елемента ``<table>```.
- При натисканні на білу клітинку вона повинна змінювати колір на чорний. При натисканні на чорну клітинку вона повинна змінювати колір назад на білий.
- Сама таблиця повинна бути не вставлена у вихідний HTML-код, а згенерована і додана в DOM сторінки за допомогою Javascript.
- Обработчик события `click` нужно повесить на всю таблицу. События всплывают от элемента вверх по DOM дереву, их все можно ловить с помощью одного обработчика событий на таблице, и в нем определять, на какую из ячеек нажал пользователь.
- При клике на любое место документа вне таблицы, все цвета клеточек должны поменяться на противоположные (подсказка: нужно поставить Event Listener на `<body>`).
- Чтобы поменять цвета всех клеточек сразу, не нужно обходить их в цикле. Если помечать нажатые клетки определенным классом, то перекрасить их все одновременно можно одним действием - поменяв класс на самой таблице.

#### Литература:
- [Всплытие и перехват событий](http://learn.javascript.ru/event-bubbling)
