# Conveyor Belt



## Opis

Gra symulujące budowę taśmy produkcyjnej.


## <TODO>

- [ ] Wygenerować listę zadań do realizowania

## Jak pobrać repozytorium

```
cd existing_repo
git remote add origin https://gitlab.com/mode.live.sky/conveyor-belt.git
git branch -M main
git push -uf origin main
```

## Links

- [x] [Set up project integrations](https://gitlab.com/mode.live.sky/conveyor-belt/-/settings/integrations)


***
