P_iystolníci byli v P_šeli vzácností, když už se něčím bojovalo, byla to p_ka proti kop_. Jediné, co připomínalo doby Divokého západu byl klop_tavý krok, jakým se lup_č jménem P_tlík pohyboval ulicemi. Jeho akce byly nevyzp_tatelné.
Na své umění byl velmi p_šný. Jednou dokonce zcizil p_áno i s přep_chovou sochou z p_sku. Jeho p_le však přišla nazmar. Když op_lý z nakradeného p_va opouštěl dům, venku už dusala kop_ta městské hlídky. Třp_t naloupeného zboží hned přilákal pozornost policisty a to si p_šte, že byl zloděj v želízkách, než vůbec pohnul p_skem. U výslechu splaskl jako rozšlápnutá p_chavka a další noci už zp_toval svědomí v cele, kde mu společnost dělaly jen náp_sy bývalých vězňů.