# MatrixGames website

Gemakelijkere manier om verschillende esp32-I2S games te spelen om uw 64x32 matrix bord

> gemaakt met svelte, deno en mongodb
> ![screenshot of the D3 dashboard index page](https://res.cloudinary.com/dt3xaog16/image/upload/v1655142319/MatrixGames/snake_wexwgq.jpg)

- Git repo voor MatrixGames website.
- moet de server om te gebruiken!
- kan ook vie online website: https://2022-wta-matrixgames.vercel.app/

## Clonen git repo

- Clone de repo, door in je terminal dit commando uit te voeren.

```shell
git clone https://gitlab.com/miro.matton/2022-wta-matrixgames.git
```

# installatie

volg deze stappen om de website lokaal te draaien.

- instaleren van dependencies

```shell
npm install
```

- app draaien in developer mode

```shell
npm run dev
```
