Питання №1 
Описати своїми словами навіщо потрібні функції у програмуванні.

	Функції в програмуванні необхідні для того щоб писати більш ефективний код оскільки вони дозволяють об'єднувати повторювані операції в окремі блоки коду, які потім можна викликати всередині програми з потрібними значеннями. Функція виконає неохідні дії з цими даними і поверне необхідний результат. Також дозволяє не повторюватися з однаковим кодом знову.

Питання №2 
Описати своїми словами, навіщо у функцію передавати аргумент.

	 Для того щоб функція виконала дії над даними і повернула очікуваний результат вона має отримати ці дані. Це і є задача аргументів оскільки передавши їх функції над ними виконуються операції для отримання значення.

Питання№3 
Що таке оператор return та як він працює всередині функції?

	Return повертає значення з функції (результат її роботи) програмі наприклад записується в змінну. Без нього ми нее можемо отримати і використати результат роботи функції. Також він здійснює автоматичний вихід з функції. Вась код написаний нижче return всередині тіла функції не виконується.