8 Minutka

deska funguje jako “minutka”
+ plus 5 sec
- minus 5 sec
start - začne počítat


Trvalo mě to asi 8 hodin.
Strávil jsem spoustu času prací s string, převod z int na string mi nefungoval
//to_string
//sprintf