1. Vytvořil jsem program, který umožňuje 5x bliknutí diody a poté se dioda vypne, k tomu jsem použil cikl for.

2. Tento program zobrazuje jméno a příjmení na obrazovce

3. Program umožňuje pracovat s Threads (vlakny)

Všechny úkoly jsem dokončil do dvou dnů