4 Práce s Thread 2 - Přepínání

Po stisknutí tlačítka program nakreslí obdélník

Trvalo mě to 4 hodiny. Ztrácel jsem tolik času, protože nejsem přidal knihovny správně... A dlouho jsem pracoval s dokumentací (návodem pro přepínání úloh v mBed)