
# Sistem z eno prostostno stopnjo

Če se robot premika v eni dimenziji je to ena prostostna stopnja.

    Število prostostnih stopenj pomeni, koliko neodvisnih motorjev lahko krmilimo na robotu.

> To pa bi bil komentar, ki si jih morate zapomniti ali pa naloge, ki jih morate rešiti
> Naloga:\
> - naredi to in to...
